Στον αντιπεριφερειάρχη η Γ. Μπατσαρά


Η υλοποίηση των στρατηγικών σχεδιασμών και των έργων υποδομής της Ημαθίας μέσα στην επόμενη πενταετία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης Γεωργίας Μπατσαρά και Κώστα Καλαϊτζίδη το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. 

Όπως τόνισε η υποψήφια Βουλευτής με τη Ν.Δ., με την Ελλάδα εκτός μνημονίου και την Αυτοδιοίκηση πιο ενισχυμένη θεσμικά και οικονομικά θα δοθεί με τη νέα κυβέρνηση η δυνατότητα να προχωρήσουν με ταχύτερα βήματα τα μεγάλα έργα (κάθετος άξονας, διοικητήριο, δρόμος Βέροιας-Μελίκης κ.ά.), αλλά και να επανακάμψουν στην ατζέντα ή να σχεδιαστούν νέα έργα στη βάση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας (αρδευτικά, φράγματα, έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.ά.). 

Ειδικότερα για το θέμα του συγχωνευμένου Τελωνείου Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας συμφωνήθηκε ότι οι ρυθμοί που πρέπει να ακολουθηθούν θα πρέπει να είναι ταχύτατοι ώστε να υλοποιηθούν εμπρόθεσμα οι απαραίτητες εργασίες για τη μεταφορά του ενιαίου Τελωνείου στους χώρους της ‘Αμάλθειας’ Α.Ε., ως απαρχή περαιτέρω αξιοποίησης του κουφαριού της πρώην περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας. 

Η κ. Μπατσαρά τόνισε κλείνοντας ότι μετά την έξοδο από το μνημόνιο οι συνθήκες υλοποίησης των σχεδιασμών θα είναι πιο προσιτές για τον τόπο μας, με την Ημαθία να επανέρχεται με σταθερά βήματα σε θετικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης.


Κίνηση Γεωργίας Μπατσαρά


Στις λατρευτικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Νάουσας συμμετείχε το βράδυ της ημέρας των Φώτων η υποψήφια Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά. Παρακολούθησε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Στο τέλος των εκδηλώσεων η κ. Μπατσαρά είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για θέματα της Μονής και της Μητρόπολης.
Νωρίτερα την ίδια μέρα η κ. Μπατσαρά παρακολούθησε τις τελετές αγιασμού των υδάτων στη Βέροια και τη Νάουσα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο