ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Το θράσος και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια - Η ώρα της κρίσης πλησιάζει


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη στη Νάουσα:


Όσα ψέματα κι αν επιστρατεύσει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όση λάσπη και συκοφαντία κι αν εκτοξεύσει σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα ούτε μπορεί να εμποδίσει την ΕΛΠΙΔΑ να ανθίσει στη χώρα μας.

Οι πολίτες της Ημαθίας γνωρίζουν πολύ καλά πως για τη φτώχεια, την άγρια φορολογία, τη διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την εγκατάλειψη της αγροτιάς, το εμπάργκο στο ροδάκινο από τη Ρωσία, την ανεργία και τη μετανάστευση των νέων, τη χρόνια αποβιομηχανοποίηση της περιοχής μας υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ο κ. Τσαβδαρίδης προσωπικά, που μαζί με τους υπόλοιπους κυβερνητικούς βουλευτές (Βεσυρόπουλος – Μπατσαρά) ψήφισαν όλους τους επαχθείς φόρους και τα απάνθρωπα μέτρα που εξαθλίωσαν το λαό μας.

Ας μην ανησυχεί ο κ. Τσαβδαρίδης. Στις 25 Γενάρη οι Ημαθιώτες και οι Ημαθιώτισσες θα τους «ανταμείψουν» για την «προσφορά» τους στην Ημαθία και στη χώρα μας.

Το θράσος και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια.
Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο