"Βιντεάκια στα Θρανία" στη Νάουσα


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Βιντεάκια στα θρανία» που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Επισκοπής και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Έρια».

Με εισηγητές, τον Επίκουρο καθηγητή του τμήματος Κινηματογράφου του Α.Π.Θ., κ. Κολαξίζη Ιωάννη,τον σκηνοθέτη, κ. Καλαρά Νίκο, την πρόεδρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, κ.Γκαρνέτα Άννα,τη νομικό,κα Καραγιαννίδου Βερονίκη, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Επισκοπής,κα Καρβουνίδου Μάρθα και την εκπαιδευτικό Κυριακίδου Άννα, ο πολυχώρος γέμισε από εκπαιδευτικούς λειτουργούς των σχολείων του νομού.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου αφού ευχαρίστησε την διευθύντρια του Γυμνασίου Επισκοπής για  την ιδέα της οργάνωσης αλλά και την πρόεδρο του NIFF για τη διάθεση των εγκαταστάσεων,του εξοπλισμού και της εμπειρίας της τόνισε στον χαιρετισμό της ότι το θέμα του σεμιναρίου αποτελεί καινοτομία για το νομό μας αφού έρχεται να καλύψει την ανάγκη για τεχνογνωσία στη δημιουργία ταινιών για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας, κος Κουτσογιάννης, ο οποίος χαιρέτησε την προσπάθεια ενημέρωσης των εκπαιδευτικών για τη δημιουργία μικρών βίντεο και συνεχάρη την Διευθύντρια για αυτή την καινοτόμα δραστηριότητα της καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας σε θέματα Παιδείας, κ.Σοφανίδης και Νάουσας, κ.Δάγγας.

Τα «Βιντεάκια» προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση στους εκπαιδευτικούς που αγκάλιασαν με την παρουσία τους τα θέματα που παρουσιάστηκαν.Η εκπαίδευση τελείωσε με τη συμμετοχή τους στο εργαστήριο πληροφορικής του ΕΠΑΛ Νάουσας με σκοπό η καλλιτεχνική δημιουργία να γίνει πιο πρακτική και αποτελεσματική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο