Αδυνάτισμα, μακιγιάζ, φροντίδα προσώπου: 3 εκπτωτικά καλάθια από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure!

Είναι σίγουρο πως κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να εντυπωσιάζει με την εξωτερική της εικόνα, ένα ζήτημα που την απασχολεί ακόμη και από την εφηβική της ηλικία. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αυτή η διαφορετικότητα και η ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας είναι σημαντικό να αναδεικνύεται! 

Πρόσωπο

Η ομορφιά εξαρτάται κυρίως από τον εσωτερικό κόσμο, δηλαδή από την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η γυναίκα. Ένα όμορφο πρόσωπο αυξάνει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και τις κάνει να αισθάνονται και να δείχνουν όμορφες.

 Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.gr, μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου σας, με 31% έκπτωση! Πώς γίνεται αυτό; Απλά με ένα κλικ

Το εκπτωτικό καλάθι για την περιποίηση του προσώπου περιέχει:

- Κρέμα αντιγήρανσης και λάμψης από την Apivita,  με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και ελαφριά υφή.
- Γαλάκτωμα καθαρισμού για κανονικές και μικτές επιδερμίδες, από την εταιρία Vichy. 

Μακιγιάζ

Είναι γεγονός πως η πλειονότητα των γυναικών δίνει μεγάλη σημασία και ξοδεύουν αρκετά χρήματα σε προϊόντα μακιγιάζ, που πιστεύουν πως τα χρειάζονται όλα ανεξαιρέτως!  Οι μακιγιέρ προτείνουν πως τα τρία βασικά είδη που πρέπει να περιέχει κάθε γυναικείο νεσεσέρ, είναι το make up, το κραγιόν και το ρουζ! 

Επομένως, δε χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία σε καλλυντικά, αφού τώρα μπορείτε να αγοράσετε το εκπτωτικό καλάθι από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure, με 34% έκπτωση! 

Το εκπτωτικό καλάθι για το μακιγιάζ περιέχει:

- Make up, για κανονική μικτή επιδερμίδα, από την εταιρεία Vichy. 
- Κραγιόν σε μορφή μολυβιού, Korres Twist Lipstickτο οποίο προσφέρει έντονο χρώμα και ενυδάτωση.  
- Ρουζ, με κόκκους από καλαμπόκι σε χρώμα ροδακινί, από την εταιρεία Korres.


Σώμα

Τοπικό πάχος και αδυνάτισμα, τρεις λέξεις που ταλαιπωρούν τις γυναίκες. Το στοίχημα που κάθε γυναίκα θέλει να κερδίσει με τον εαυτό της, ώστε η εικόνα που βλέπει καθημερινά στον καθρέφτη να την ικανοποιεί και να την χαροποιεί! 

Σύμμαχός σας σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι άλλος από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure και τις καταπληκτικές προσφορές του! Αν επισκεφτείτε τη σελίδα του, θα διαπιστώσετε πως σας προσφέρεται ένα καλάθι με εξαιρετικά προϊόντα αδυνατίσματος, με έκπτωση 37% και περιλαμβάνει: 

- Κρέμα 400ml, της εταιρίας Somatoline Cosmetic, μια ολοκληρωμένη αγωγή για εντατικό αδυνάτισμα νύχτας. 
- Ταμπλέτες αδυνατίσματος, Bodylean από την εταιρία Ηealth Aid, που μειώνουν την επιθυμία για γλυκό και το αίσθημα της πείνας. 

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure και αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο