Εξειδικευμένα Προγράμματα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης (ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ - AUTOCAD) - 100 ΘΕΣΕΙΣ!


Το κέντρο δια βίου μάθησης  Easy  Education και το τμήμα διεθνών εξετάσεων του πανεπιστημίου του Cambridge  συμμετέχοντας στη δράση του ΟΑΕΔ (ειδικές τιμές)  διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα κατάρτισης για τους παρακάτω ωφελούμενους και τα μέλη των οικογενειών τους, άνω των 14 ετών που θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο. Απαραίτητο προσόν και στον ιδιωτικό τομέα.

Δικαιούχοι:

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ
ΑΝΕΡΓΟΙ
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ Προγράμματα σπουδών:

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ. (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services).

Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Easy Education στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία των λογιστηρίων τους αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων σε λογιστήρια επιχειρήσεων ή ως βοηθοί λογιστών . Έτσι καλύπτονται πολύπλευρες ανάγκες δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γνώστες των εφαρμογών. 
Η Easy Education δημιουργεί ένα πρόγραμμα σπουδών της λογιστικής με σκοπό την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων ώστε να μπορεί ο υποψήφιος μαθητής να ανταπεξέλθει στο 90% των επιχειρήσεων. (Ειδικά με την συνδυαστική απόκτηση του proficiency πληροφορικής) Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών γίνετε ανάλυση και της εφαρμογής εμποροδιαχείρισης της softone. 

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ. (Photoshop, Corel, Illustrator). (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). 

Διδάσκονται συνδυαστικά τα προγράμματα: Adobe Illustrator,  CorelDraw και Adobe Photoshop. Τα παραπάνω δεν είναι καθημερινά προγράμματα σχεδίασης και γραφιστικής, είναι τα πιο δημοφιλή  προγράμματα παγκοσμίως για τη σχεδίαση και επεξεργασία διανυσματικών εικόνων, την σελιδοποίησης εντύπων και την επεξεργασία φωτογραφιών.

Απευθύνεται σε:
Χρήστες χωρίς εμπειρία αλλά και σε Γραφίστες, Web Designer, Φωτογράφους, Τυπογράφους, Σκηνογράφους, Διακοσμητές, Σχεδιαστές, Μακετίστες, Διαφημιστές, Φοιτητές σχετικών ειδικοτήτων, καθώς και σε όλους εκείνους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την δημιουργική γραφιστική.

*Τα παραδείγματα που μελετώνται στα σεμινάρια καλύπτουν άριστα τις ανάγκες των παραπάνω επαγγελματιών και προσφέρουν ένα σημαντικό εφόδιο για όσους θελήσουν να ενσωματώσουν την χρήση της εφαρμογής στην παραγωγή.

AutoCAD. (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). 

Το AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασική επιδίωξη είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να δημιουργούν νέα σχέδια βασισμένα σε πρότυπα της επιλογής τους, να τα αποθηκεύουν και να τα ανοίγουν εκ των υστέρων για επεξεργασία. Να χειρίζονται την οργάνωση των σχεδίων τόσο ως προς τις στρώσεις, όσο και ως προς τα σχεδιαστικά βοηθήματα και στη συνέχεια να τα αποθηκεύουν ως πρότυπα. Κατόπιν να δημιουργούν απλά ή σύνθετα γεωμετρικά σχήματα είτε σχεδιάζοντάς τα εξ αρχής είτε παράγοντάς τα από ήδη υπάρχοντα αντικείμενα με επεξεργασία και αναπαραγωγή. Να διαγραμμίζουν κλειστές περιοχές και να τροποποιούν εκ των υστέρων τις διαγραμμίσεις. Να δημιουργούν στυλ γραφής κειμένου και να γράφουν κείμενα απλής σειράς και κείμενα παραγράφων. Να δημιουργούν στυλ διαστασιολόγησης και να διαστασιολογούν τα αντικείμενα του σχεδίου. Να εκτυπώνουν το σχέδιο στην εκτυπωτική συσκευή της επιλογής τους.

Στα παραπάνω δωρεάν προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα αξίας 800€
Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε τμήμα
Πρόσβαση στη ψηφιακή βιβλιοθήκη της σχολής για στήριξη και στο σπίτι, στο site της σχολής www.easy-education.gr . (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)
12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο)
Ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
Επαγγελματική καθοδήγηση
Κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων ( AutoCAD 2013 κτλ.)

Στα δωρεάν σεμινάρια δε περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξέταστρων.

Απαραίτητη η υπόδειξη ταυτότητας & ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών
Easy Education
Βέροια
Εληάς 1
Τηλ: 23310 70102


Υπεύθυνος Σπουδών:
Μουρτζίλας Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο