ex-αιρετικά: Ανούσιο το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Όσοι δεν κατάλαβαν που είναι, να φύγουν!

Η τρίχα, γίνεται - πολλές φορές - τριχιά. Αλλά όταν η αμπελοφιλοσοφία και η εισχώρηση σε ξένα χωράφια γίνεται... σύστημα και μάλιστα σε βάρος των ίδιων... χωραφιών, υπάρχει θέμα σοβαρό.

Έχει παρατηρηθεί ότι στο τρέχον δημοτικό συμβούλιο Βέροιας έχουμε πολλούς υποψήφιους για... υποψήφιους βουλευτές, οι οποίοι θεωρούν πως το Σώμα είναι μια καλή ευκαιρία για διενέργεια πολιτικής ευχολογίων και "φιλοσοφίας".

Θα πρέπει να καταλάβουν, όλοι, πως όταν οι δημότες της Βέροιας τους εξέλεγαν, το έκαναν για να είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ούτε Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ούτε βουλευτές, ούτε Υπουργοί...

Άντε, κανα δυο φορές, ειδικά σε ζητήματα σοβαρά, να δεχτούμε μία "πολιτικολογία". Αλλά φτάνει! Σε λίγο θα βγάλει το δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα και για την διάσωση του κορμοράνου!

Θα μου πείτε, "τζάμπα είναι" η έκδοση ενός ψηφίσματος. Ναι, τζάμπα είναι, αλλά όταν παραβιάζεται κατάφωρα το πνεύμα και το γράμμα του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, με την υπέρβαση κάθε έννοιας χρόνου στις συνεδριάσεις, απλά και μόνο για φανούν κάποιοι αρεστοί στη μία ή την άλλη κομματική ηγεσία, υπάρχει θέμα.

Αν δεν τους "φτάνει" που είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ας πάνε για βουλευτές. Αν δεν μπορούν να πάνε ή αν πήγαν και απέτυχαν παταγωδώς, ας πάνε κάπου αλλού, να σταματήσουν όμως να σέρνουν σε ανούσιες και μακροσκελείς συνεδριάσεις το Σώμα.

Φτάνει με τους πολιτικαντισμούς.



ex-αιρετικά
Η στήλη του InVeria.gr που σπάσει τα... δόγματα
Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο