ΚΕΠΑ: "Οι Πειρατές της Καρναβαλικής" στην Πλατεία Εληάς (21/02)

Δ.Τ.: Η Παιδική Σκηνή «Το Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου» ετοίμασε ένα χαρούμενο αποκριάτικο πρόγραμμα με αστεία και απρόοπτα, τρελούς πρωταγωνιστές, διαγωνισμούς χορού, ζωντανή μουσική με τραγούδια και χορούς του κόσμου. 

Τα παιδιά γίνονται συνταξιδιώτες τρελών πειρατών… και όχι μόνο, που ξεπηδώντας μέσα από χαρούμενες αποκριάτικες γιορτές και πάρτι αναζητούν θησαυρούς, τραγουδούν, χορεύουν και ζουν την περιπέτεια. 

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και εκτελείται από 5 ειδικούς μουσικοπαιδαγωγούς - εμψυχωτές. Με τη βοήθεια τεχνικών εμψύχωσης και ενεργητικής συμμετοχής, τα παιδιά καλούνται να παίξουν και να διασκεδάσουν, σε μεγάλες ή μικρές ομάδες. 

Παράλληλα, δέχονται ερεθίσματα που προσφέρονται για ευαισθητοποίηση σε ζητήματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την σημασία της επικοινωνίας, το χιούμορ, την αξία της μουσικής και των τεχνών. «Το Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου», χρησιμοποιεί εύχρηστα σκηνικά αντικείμενα και έχει τη δυνατότητα να παίξει σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους που διαθέτουν ηχητική υποδομή και απλό φωτισμό. 

Πειρατικές ιστορίες, τραγούδια, παιχνίδια και χοροί της στεριάς και της θάλασσας!
Σάββατο 21 /2, ώρα 12.00 το μεσημέρι, πλατεία Εληάς, είσοδος ελεύθερη!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο