Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το γήπεδο Βέροιας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Σάββατο 7/2/2015 στη Βέροια, περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Σύμφωνα με σχετικά απόφαση της αστυνομίας:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα την 07-02-2015,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

α) Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στην οδό Ευριπίδου, από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου έως τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου, εκατέρωθεν της οδού, κατά τις ώρες 17:30 ́ έως 22:00 ́.

β) Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στην οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά, εκατέρωθεν της οδού, κατά τις ώρες 17:30΄ έως 22:00.

γ) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου, κατά τις ώρες 17:30 ́ έως 22:00 ́.

- Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, κατόπιν έγκαιρης αυτοψίας του χώρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο