Ο Προκόπης Παυλόπουλος υποψήφιος ΠτΔ

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα (17/02), σχολίασε τα όσα έγιναν στο Eurogroup, τονίζοντας: "Τρεις εβδομάδες από τις εκλογές και ήδη ο λαός μας αισθάνεται ότι ζει και αναπνέει σε μια διαφορετική χώρα."

Ο Πρωθυπουργός συνέχισε υπογραμμίζοντας: "Όχι, δεν ξεπεράσαμε τα τεράστια οικονομικά μας προβλήματα, δεν προλάβαμε να επουλώσουμε τις πληγές της οικονομικής κρίσης. Οι άνεργοι παραμένουν άνεργοι, εκατομμύρια συμπολίτες μας συνεχίζουν να τα φέρνουν πάρα πολύ δύσκολα πέρα. Αυτό που άλλαξε στο συναίσθημα είναι ότι ο Έλληνας δεν αισθάνεται την απαξίωση και τον εξευτελισμό".

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις αντιδράσεις του κ. Σόιμπλε, ο οποίος απαξίωσε την ελληνική κυβέρνηση και κατ' επέκταση τον ελληνικό λαό. "Ο κ. Σόιμπλε έχασε την ψυχραιμία του όχι γιατί καταφέρθηκε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης - είναι δικαίωμά του -, αλλά γιατί εκφράστηκε υποτιμητικά απέναντι στον ελληνικό λαό. Θα έπρεπε καλύτερα να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό, θα ήθελα να του υπενθυμίσω. Μην λυπάται τους λαούς που σηκώνουν το κεφάλι περήφανα. Αυτούς τους λαούς που διεκδικούν με αξιοπρέπεια να τους σέβεται, να τους εκτιμά και να τους θαυμάζει", κατέληξε.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε πως η νέα κυβέρνηση προτείνει για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο