Οι Πρόσκοποι Βέροιας έκοψαν την Πίτα τους

Τo 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκοψε την βασιλόπιτάτου, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 μέσα στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα της λέσχής του.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Σωφρώνιος Φάκας ,ο Έφορος Π.Ε.Ημαθίας κ.Βογιατζόγλου Λάζαρος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Π.Βεροίας κ.Στάντζος Αθανάσιος και ο ταμίας της Ε.Π.Π.Βεροίας κ. Καλογήρου Νίκος, οι  διατελέσαντες Περιφερειακοί Έφοροι Ημαθίας : κ.Τελλίδης Σπύρος και κ. Ταμπακόπουλος Κώστας , καθώς και οι διατελέσαντες Αρχηγοί -Υπαρχηγοί του 5ου Συστήματος και των Τμημάτών του: κ.Αστανάστας Ευτύχιος, κ.Ξυλογιάννη Δανάη, κ. ΚότσιφαςΑντώνης, κ.Μπλατσίωτης Δημήτρης, κ.Στολτίδου Δανάη, κ.Στολτίδου Δάφνη, κ.Τσισμανίδης Κυριάκος και κ.ΡουμελιώτηςΚώστας καθώς και οι γονείς των μελών μας.
Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε μια αναφορά από τον αρχηγό του Συστήματος κ.Παντελίδη Ανέστη πάνω στο πρόγραμμα και το παιδαγωγικό έργο των Βαθμοφόρων μέσα στα τμήματα τους, στις περσινές δραστηριότητες τους, καθώς και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ζητώντας την συμμετοχή όλων (παιδιών- γονέων - βαθμοφόρων- παλαιών προσκόπων) για την επιτυχία όλων των παραπάνω.

Στην συνέχεια ακολούθησε μια τριλογίαοπτικοποιημένων παρουσιάσεων της οποίες επιμελήθηκε ο υπαρχηγός του Συστήματος κ.Κύρκος Άριστοτέλης σχετικά με την Διάρθρωση και τις Διακρίσεις του 5ουΣυστήματος Βεροίας, τις  Δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν  κατά την περσινή χρονιά και τέλος  για τα οφέλη που προσφέρει ο Προσκοπισμός στα νέα παιδιά ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της Ε.Π.Π.Βεροίας κ.Στάντζος Αθανάσιος, ο Έφορος Βέροιας κ.Βογιατζόγλου Λάζαρος και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κ.Τσιάτσης Ιωάννης.

Στην μικρή μας γιορτή έγινε η απονομή του Διακριτικού Δάφνης στον Ανιχνευτή μας Τσορμπατζιάν Αντώνη καθώς επίσης προσφέρθηκε μια προσκοπική μπλούζα δράσεων σε όλα τα Λυκόπουλά και τους Προσκόπους μας. Η εκδήλωση μας έκλεισε με την απονομή των δώρων στους 3 τυχερούς της Βασιλόπιτάς μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο