Συνάντηση Βοργιαζίδη με πρόεδρο CTIP για μεταφορά φυσικού αερίου στη Βέροια

Τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ιταλικής εταιρίας CTIP Oil & Gas, κ. Reda Ginena, δέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με σκοπό τη διερεύνηση της προοπτικής μεταφοράς φυσικού αερίου στην πόλη. 

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά από τον κ. Ginena για την πρόταση μεταφοράς συμπιεσμένου φυσικού αερίου στη Βέροια από την εταιρία CTIP Oil & Gas η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά οι λεπτομέρειες της πρότασης και αναλύθηκαν διάφορα ζητήματα που συνδέονται με την υλοποίησή της. 

Από την πλευρά του Δήμου Βέροιας, ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχτηκε καταρχήν θετικά την προοπτική μεταφοράς φυσικού αερίου στην πόλη, υπογραμμίζοντας ότι θα ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη τόσο για τα νοικοκυριά της περιοχής όσο και για την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων και θα ικανοποιούσε ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών. Παράλληλα, λόγω της μακρόχρονης προσωπικής επαγγελματικής ενασχόλησής του με τα θέματα ενέργειας, έθεσε μια σειρά τεχνικών θεμάτων που αφορούν την πρακτική εφαρμογή της πρότασης, οδηγώντας τη συζήτηση σε πιο προχωρημένο τεχνικό επίπεδο. 

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Ginena για την επίσκεψη και την ενημέρωση που του παρείχε ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα νεότερη συνάντηση για τη συνέχιση των συζητήσεων. 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Προσοχή, εξ αρχής ξεκαθάρισμα ότι η τιμή προμήθειας δεν θα μπορεί να υπερβαίνει την τιμή που ισχύει στη Θεσσαλονίκη (που είναι ήδη ακριβότερη από την Αττική !!!) - Προσοχή, αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν το σημειώνει κάποιος άσχετος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο