Στον Καλαϊτζίδη ο τριταθλητής του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος καράτε νέων Διαμαντής Παπαδόπουλος

Δ.Τ.: Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου ο προπονητής του Πανημαθιακού συλλόγου καράτε κ.Νίκος Πανετσίδης, συνοδεύοντας τον αθλητή του συλλόγου και μέλους της εθνικής μας ομάδας καράτε, Διαμαντή Παπαδόπουλο, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μεταλλείο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε εφήβων - νέων, κάτω των 21 ετών, το οποίο διεξήχθη την περασμένη βδομάδα στην Ζυρίχη της Ελβετίας.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Πανετσίδη για τις μεγάλες διακρίσεις που προσφέρει ο σύλλογος του στο αθλητικό γίγνεσθαι της Ημαθίας και της χώρας, εδώ και δεκαετίες, τονίζοντας ότι, παρά το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο που υφίσταται η τοπική αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού, θα προσπαθήσει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, να ενισχύσει την αγωνιστική προετοιμασία του φέρελπι αθλητή.

«Είναι τιμή για την Ημαθία να υποδέχομαι τέτοιους εξαιρετικούς αθλητές, με άψογο χαρακτήρα, οι οποίοι φέρνουν διακρίσεις στην περιφερειακή μας ενότητα. Διαβεβαίωσα τόσο τον Διαμαντή Παπαδόπουλο, όσο και τον προπονητή του κ.Νίκο Πανετσίδη ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια που απαιτείται για την υποβοήθηση της προετοιμασίας του, εν όψει των επόμενων διεθνών του αγωνιστικών υποχρεώσεων» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. αντιπεριφερειάρχης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο