Το Δ.Σ. Αλεξάνδρειας εκλέγει Συμπαραστάτη του Δημότη

Σε εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το πρόσωπο που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας και όσοι επιθυμούν να επιλεγούν για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης μπορούν να καταθέσουν αίτηση–δήλωση, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων:  Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 - Λήξη υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 20: 00 

Δεν μπορεί να επιλεγεί ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης αιρετός Δήμου ή Περιφέρειας ή Βουλευτής. Υπενθυμίζεται ότι, για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ισχύουν τα κωλύματα και ασυμβίβαστα που αναφέρονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/2010.

Η θητεία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ακολουθεί τη Δημοτική περίοδο.

Πληροφορίες και έντυπο αίτησης-δήλωσης παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας (οδός Εθνικής Αντίστασης 42), αρμόδια υπάλληλος κ. Πελαγία Δημητρίου, τηλ. 23333-50104.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο