Βέροια: 75χρονη έπεσε στα παγωμένα νερά του Τριποτάμου θέλοντας να αυτοκτονήσει (;)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ηλικίας 75 χρονών, η οποία επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας στα θολά και παγωμένα νερά του Τριπόταμου, του ποταμού που διαρρέει τη Βέροια.

Το γεγονός συνέβη λίγο πριν τις 9 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (23/2).

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η γυναίκα κατέβηκε στην όχθη του ποταμού δίπλα στην λεγόμενη "γέφυρα των παλιών σφαγείων", στην έξοδο της πόλης, όπου έβγαλε ένα γιλέκο που φορούσε και έπεσε μέσα στο νερό...

Η φορά του νερού την μετέφερε κάτω από τη γέφυρα σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σημείο όπου και σταμάτησε και περιστρεφόταν.

Σε αυτή την κατάσταση την εντόπισαν διερχόμενοι οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές. Στο σημείο κατέφτασε αστυνομία, ασθενοφόρο και πυροσβεστική.  Πυροσβέστες και άνδρες της ομάδας "ΔΙΑΣ" κατόρθωσαν να την ανασύρουν και να την μεταφέρουν από ένα δύσβατο μονοπάτι, στο ασθενοφόρο που την παρέλαβε.

Η στάθμη του νερού σε όλη τη διαδρομή είναι ζήτημα αν φτάνει το ένα μέτρο. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, παρόλο που είχε τη δυνατότητα, λόγω της χαμηλής στάθμης, η γυναίκα δεν έκανε καμιά προσπάθεια να αντιδράσει.

Έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Βέροιας.


Πηγή: Verianet.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο