Βέροια: Δύο συλλήψεις για ληστεία και ξυλοδαρμό του περιπτερά

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε, τελικά, η Ασφάλεια Βέροιας, για την άνανδρη επίθεση μεγάλης ομάδας ατόμων, με διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, σε ιδιοκτήτη περιπτέρου, στην οδό Βενιζέλου της Βέροιας, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/2), ενός 26χρονου, ελληνικής καταγωγής και ενός 24χρονου, Αλβανικής.

Αρχικά, έγιναν 7 προσαγωγές υπόπτων, σε διάφορα σημεία της Βέροιας και μπροστά στα μάτια πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να φανταστούν πως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας θα οδηγούσε σε τέτοια έκτροπα στην πόλη.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ημαθίας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της ομάδας Ζ και άλλων τμημάτων, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν οι προσαγωγές.

Ο λόγος των προσαγωγών, το "πλιάτσικο" σε περίπτερο και ο ξυλοδαρμός του 48χρονου ιδιοκτήτη του, ο οποίος βρισκόταν έξω από το περίπτερο και έσπευσε να ζητήσει πίσω τα προϊόντα που "ξάφρισαν" οι δράστες. 

Σημαντική λεπτομέρεια, που πρώτη φορά βγάζει στη δημοσιότητα το InVeria.gr, είναι ότι εντός του περιπτέρου βρισκόταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη, η οποία είναι έγκυος και με τρόμο παρακολουθούσε ένα μάτσο ανεγκέφαλων να ξυλοκοπούν, χωρίς έλεος, τον άντρα της!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Ημαθίας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω χθες (21-2-2015) το μεσημέρι στην Βέροια, ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ληστεία σε περίπτερο.

Ειδικότερα, οι παραπάνω συμμετέχοντας σε ομάδα με άλλα άγνωστα άτομα, προσέγγισαν περίπτερο στην Βέροια και αφαίρεσαν μικροαντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τραυμάτισαν τον 48χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου στο κεφάλι.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και παραδόθηκαν στον 48χρονο ιδιοκτήτη.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο