Διαθέσιμα 2 εκατ. ευρώ στον Δ. Νάουσας

ΔΤ: Με την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το έτος 2015, έγιναν διαθέσιμα 2 εκατομμύρια ευρώ από «παρατημένα» έργα, που λίμναζαν στους προϋπολογισμούς του Δήμου Νάουσας για πολλά χρόνια. 

Πρόκειται για έργα του τεχνικού προγράμματος που είτε είχαν ολοκληρωθεί σε προηγούμενες χρονιές (ενδεικτικό το παράδειγμα έργων αποχιονισμού του 2011) είτε έργα που δεν ξεκίνησαν ποτέ, αλλά κανείς δεν είχε μπει στη διαδικασία να αφαιρέσει από το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό. 

Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, προχώρησε σε εκκαθάριση του τεχνικού προγράμματος. Πλέον είναι  εγγεγραμμένα μόνο τα τρέχοντα έργα και προκύπτει υπόλοιπο 2 εκατομμυρίων ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί σε στοχευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα έργα, τόσο συντηρήσεων όσο και αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα. 

Με αυτή την ενέργεια μία ακόμη δέσμευση της δημοτικής αρχής, να επιφέρει τάξη στα του Δήμου, γίνεται πραγματικότητα. Πρωταρχικός στόχος παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, η δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και η κοινωνική προστασία.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο