Γενική Συνέλευση και Κοπή Πίτας στους Απόστρατους Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού μελών πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας και η κοπή πίτας στα γραφεία της Ένωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπόλος Ηλίας, ως εκπρόσωπος της Α.Δ.Ημαθίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βεροίας κ. Κουβακάς Αλέξανδρος, ο νομικός σύμβουλος της Ενώσεως δικηγόρος του πρωτοδικείου Βεροίας κ. Μπαρτζώκας Αναστάσιος,ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας κ. Μούρτης Απόστολος, εκπρόσωπος της Ι. Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και ο πρόεδρος του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί" κ. Σιδηρόπουλος Αριστοτέλης, ο οποίος μετά από αίτημα της διοίκησης της Ενώσεως αναφέρθηκε για τους σκοπούς που ιδρύθηκε και λειτουργεί ο σύλλογος, αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο στηρίζοντας παιδιά που έχουν την ανάγκη συμπαράστασης-ιατροφαρμακευτικής φροντίδας-διατροφής- εκπαίδευσης κλπ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Τσικόπουλος Πέτρος μετά την εισήγηση του κ.Σιδηρόπουλου δήλωσε ότι η Ένωση  θα είναι κοντά στο σύλλογο "Πρωτοβουλία για το Παιδί" και θα ζητήσει από όλα τα μέλη της Ένωσης να στηρίξουν το έργο του εν λόγω συλλόγου.

Τυχεροί   της ημέρας ήταν το μέλος της Ένωσής μας κ.Κουλιανόπουλος Κωνσταντίνος και ο πρόεδρος του συλλόγου κοινωνικής πρωτοβουλίας Βεροίας κ.Σιδηρόπουλος Αριστοτέλης,καθ΄όσον έτυχαν το φλουρί της βασιλόπιτας,κερδίζοντας 1) ένα βιβλίο του Αθλητικού Συλλόγου "Ο ΗΜΑΘΙΩΝ", που έγραψαν οι α) Αρχαιολόγος κ.Κλοκίδης Γεώργιος και β)  Φοιτητής Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας κ.Δημήτριος Τρίγκας και 2) Ένα τριήμερο για δύο άτομα στη Σκιάθο στο τουριστικό κατάλυμα "Ο κήπος του Μανιάτη" προσφορά  του πρώην προέδρου της Ένωσης κ. Ζλατούδη Ευαγγέλου.                                                  
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας
Πέτρος Τσικόπουλος         Χαράλαμπος Τσιπλακίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο