Ήρθε η στιγμή να φορέσετε τις μπαλαρίνες σας!

«Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει», λέει το παραδοσιακό ρητό. Ήρθε λοιπόν η στιγμή τώρα που ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται να αποχωριστείτε τις γαλότσες και τις μπότες σας και να φορέσετε τα άνετα σας μπαλαρινάκια που τόσο αγαπάτε και δημιουργούν ένα ρομαντικό femme- fatale ύφος.
Τα γυναικεία παπούτσια σύμφωνα με μελέτες, αντικατοπτρίζουν και τη γυναικεία ψυχολογία, οπότε να θυμάστε ότι «είμαστε ότι φοράμε». Πάνω από όλα να θυμάστε ότι έχει σημασία μέσα από ντύσιμό σας να εκφράζετε το προσωπικό σας ύφος και να επιλέγετε κομμάτια τα οποία σας κάνουν πιο εύκολη την ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητα που έχετε να διαχειριστείτε.
Φυσικά και τα flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες, προορίζονται για καθημερινή χρήση και δίνουν έναν παριζιάνικο αέρα στο ντύσιμο και γενικότερα στο γυναικείο style. Μπορούν να αποτελέσουν βάση για φανταστικά street σύνολα, είτε συμπληρώνουν αυστηρά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είτε ολοκληρώνουν κάποιες girlie εμφανίσεις μας, συνδυασμένες με φούστες και φορέματα σε όλα τα μήκη.
Extra tip: Φορέστε, τις χαριτωμένες μαύρες μπαλαρίνες σας με το αγαπημένο σας στενό δερμάτινο παντελόνι και από πάνω ένα peplum top. Ολοκληρώστε το look σας με ένα λαμπερό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.
Επίσης, είναι ιδανικές για τις εμφανίσεις στο γραφείο, για βραδινές εξόδους αλλά και για πρωινά κομψά style που θα εντυπωσιάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να τις φορέσετε και με cropped παντελόνια ή boyfriend jeans καθώς κολακεύουν τα πόδια σας και κάνουν το ντύσιμό σας χαριτωμένο και θηλυκό. 





Extra tip: Ποντάρετε στο navy look!


Οι κλασικές μπαλαρίνες συνοδεύουν ιδανικά το ναυτικό ύφος ντυσίματος. Συνδυάστε τις αγαπημένες σας μονόχρωμες μπαλαρίνες σε μπλε ή κόκκινο χρώμα, με skinny blue παντελόνι, κόκκινο σακάκι και ριγιέ μπλούζα. Είναι το outfit που σίγουρα θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε με τις εμφανίσεις σας!
Τώρα που η άνοιξη και το καλοκαίρι μας χτυπούν την πόρτα σίγουρα θα έχετε πολλές ιδέες στο μυαλό σας για το πώς να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια ώστε να έχετε εμφανίσεις που θα κεντρίσουν τα βλέμματα.
Οι χρήσιμες συμβουλές είναι από το ηλεκτρονικό κατάστημα bozikis.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο