Λαζαρίδης: Έχω και ποινικές ευθύνες για τις λακκούβες, αλλά...

Απάντηση για το θέμα της... λακκούβας έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών του Δ. Βέροιας, Άρης Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε πως τον αφορά περισσότερο από όλους η ύπαρξη λακκούβων στους δρόμους, καθώς "πέρα από τις πολιτικές, έχει και ποινικές ευθύνες".

Αλλά, όπως σημείωσε, είναι τεχνικά αδύνατο να γίνει κάλυψη των λακκουβών, λόγω του καιρού και εξήγησε πως, για να παραχθεί και να τοποθετηθεί η "ψυχρή άσφαλτος", που χρησιμοποιείται κατά τους χειμερινούς μήνες, απαιτείται να υπάρχει 3-4 καλός καιρός, δηλαδή σχετικά καλές θερμοκρασίες και όχι βροχή. 

Όπως, επίσης, τόνισε, προκαλώντας να τον διαψεύσουν, τους τελευταίους 4 μήνες δεν υπήρξε τέτοια περίπτωση στη Βέροια, με αποτέλεσμα να μένουν οι λακκούβες ανοιχτές.

Ωστόσο, μόνο την περασμένη εβδομάδα, ρίχτηκαν 21 τόνοι άσφαλτος, ωστόσο ο καιρός δεν επέτρεψε τη συνέχεια, ενώ η βροχή ενδεχομένως να επηρεάσει και την άσφαλτο που έπεσε.

Άλλωστε, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε για ακόμη μία φορά πως, για να μην υπάρχουν αυτά τα μπαλώματα, η καλύτερη λύση είναι η αποκατάσταση, όπου υπάρχει πρόβλημα, όλου του ασφαλτοτάπητα, ωστόσο αυτή η μέθοδος είναι σαφώς πιο ακριβή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο