Πειθαρχική δίωξη για χειραγώγηση σε Βέροια, Καλλονή και ΑΟΧ

Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, στις Βέροια, Καλλονή και Χανιά, οι οποίες κατηγορούνται για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, η δίωξη της ομάδας της Ημαθίας αφορά τον αγώνα Κέρκυρα - Βέροια 4-0 (24/1/2015), ενώ η ομάδα της Λέσβου και οι Κρητικοί διώκονται για τους αγώνες Πανθρακικός - Καλλονή 3-2 (5/2/2015) και Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (21/1/2015) αντίστοιχα. Τα δύο πρώτα ματς είναι για την Super League, ενώ η τρίτη αναμέτρηση είναι για το Κύπελλο.

Ωστόσο, όπως έχει γράψει στο SoccerPlus στο παρελθόν, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τις ομάδες. Οι διώξεις αφορούν τις ίδιες τις ομάδες, κάτι που δεν οδηγεί στην τιμωρία τους, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξουν διώξεις σε τρεις ποδοσφαιριστές κάποιας ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:
"Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στις ΠΑΕ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ (αγώνας με ΑΟΚ στις 24/1/2015), ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (αγώνας με Πανθρακικό στις 5/2/2015) και ΧΑΝΙΑ (αγώνας με ΠΑΣ Γιάννινα στις 21/1/2015) για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-7-2014".

Πηγή:skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο