Πολλές εκπλήξεις από τους κολυμβητές του Πήγασου Ημαθίας στους χειμερινούς αγώνες

Οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης, είναι παραδοσιακά μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν οι μικροί κολυμβητές αγωνίσματα που δεν αγωνίζονται συνήθως, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και σε διαφορετικά στυλ κολύμβησης. 

Οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν έχουν σε καμία περίπτωση την έννοια του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και οι αθλητές δεν λαμβάνουν μετάλλια για τις διακρίσεις τους.

Στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης της κεντροδυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Μαρτίου 2015 στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν 995 μικροί αθλητές από 28 ομάδες. Ο Πήγασος Ημαθίας, συμμετείχε με 23 αθλητές και αθλήτριες.

Στον αγωνιστικό τομέα, αν και όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν σε στυλ που δεν αγωνίζονται συνήθως, κατάφεραν να αποσπάσουν 6 πρώτες θέσεις, 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη θέση και 22 πλασαρίσματα σε οκτάδες. Στα 53 αγωνίσματα που συμμετείχαν κατάφεραν να καταρρίψουν 46 ατομικά ρεκόρ και να πετύχουν και μία πρώτη πανελλήνια επίδοση.

Ο αρχηγός της αποστολής Τάσος Αντωνιάδης μετά τους αγώνες δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών μας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Στέλιου Αμπατζίδη. Το βασικότερο όμως είναι, πως η καθοδήγηση αυτή έχει ουσιαστικό παιδαγωγικό χαρακτήρα, πράγμα που είναι το μεγαλύτερο κέρδος για αυτά τα παιδιά.”

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών  Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος - Θεόδωρος.

11 ετών Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος.

10 ετών Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος.

9 ετών Αντωνιάδου Ελένη, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Νικόλαος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο