Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για θέματα καταναλωτών στην Αλεξάνδρεια

ΔΤ: Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Αλεξάνδρειας και η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Αλεξάνδρειας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Νάουσας – Ημαθίας (ΚΕΠΚΑ) για την ομιλία που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Την εκδήλωση προλόγισε η κα Σταυρούλα Μολύβα, Πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ, η οποία μίλησε για το ρόλο και το έργο του ΚΕΠΚΑ. Εν συνεχεία, ομιλητής ήταν ο κ. Δημήτριος Βογιατζής, Γενικός Γραμματέας του ΚΕΠΚΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στα δικαιώματα, στις υποχρεώσεις αλλά και στους κινδύνους των καταναλωτών όσον αφορά την αγορά προϊόντων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξάνδρειας, εκπαιδευόμενοι του ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας, εθελοντές του Δήμου Αλεξάνδρειας, μέλη του ΚΑΠΗ, και δημότες Αλεξάνδρειας.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Σημαντική ήταν η παρουσία και τοποθέτηση, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας κ. Γιάννη Τσαρτσάνη, ο οποίος τόνισε ότι οι κίνδυνοι της αγοράς προϊόντων μειώνονται σημαντικά όταν οι καταναλωτές απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς παρεμβαίνει ο παράγοντας των προσωπικών σχέσεων που αναπτύσσεται μεταξύ του εμπόρου και του καταναλωτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο