Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των Παιδιών της Άνοιξης

Δ.Τ.: Με κέφι, χαρά και ζωντάνια το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Κέντρου “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας.

Παιδιά, γονείς, προσωπικό αλλά και φίλοι του Κέντρου χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν σε μια υπέροχη βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά μας!
    
Ευχαριστούμε όλους εσάς για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση και τη στήριξη σας!

Ευχαριστούμε επίσης θερμά για την παρουσία τον Εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη πατέρα Κωνσταντίνο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δ. Αλεξάνδρειας κ. Αλεξόπουλο, τον Πρόεδρο Δημοτικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρειας κ. Λυμπεράκη, τον Αντιδήμαρχο Βέροιας κ. Σοφιανίδη, τον πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντωνίου Χρήστο, τον Εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας κ. Στεφανάκη, τον Εκπρόσωπο του Συλλόγου ROTARY Αλεξάνδρειας κ. Κοτζιαμπασόπουλο, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Β’θμιας Εκπαίδευσης και εκπρόσωπο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης “ΕΡΑΣΜΟΣ” κ. Σκεντερίδου, τις Εκπροσώπους του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης “ΕΡΑΣΜΟΣ” κ. Καρυπίδου και κ. Μαυρίδου, τον Πρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Λυμβαίο, την Αντιπρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Ζαφειροπούλου, τη Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής κ. Πηλίδου, τη Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής κ. Γώτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλεξάνδρειας κ.  Σπυρίδη, την Περιφερειακή Σύμβουλο Ημαθίας κ. Καρατζιούλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο