Προκρίθηκαν οι παίδες του Ν.Α.Σ. Ημαθίας

Από το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ημαθίας, ανακοινώθηκαν τα εξής: Εντυπωσίασε η αποστολή του Ν.Α.Σ.Η. στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων που έγινε στην Λάρισα το τριήμερο 6 - 7 και 8 Μαρτίου. Στον όμιλό του ο ΝΑΣΗ αντιμετώπισε τις ομάδες των Ιωαννίνων, της Κοζάνης, των Σερρών και δύο τοπικών ομάδων της Λαρισας.

Με τέσσερις εντυπωσιακές και με ευρύ σκορ νίκες, και μία ήττα, η οποία προήλθε από τη μεγάλη κούραση και την ολιγομελή αποστολή (9 αθλητές) λόγω ασθενειών, πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και πέρασε στην επόμενη φάση και στις 30 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Οι εμφανίσεις αυτές ανάγκασαν θεατές και φίλους να χαρούν για την επίδοση της ομάδας του συλλόγου μας.

Οι αθλητές της ομάδας χαρούμενοι για την πρόκρισή τους και υπερήφανοι που έφεραν αυτήν τη διάκριση στην πόλη μας, υποσχέθηκαν να βάλουν όλες τους τις δυνάμεις στην επόμενη φάση για να προκριθούν στους τελικούς αγώνες που θα γίνουν στην Αθήνα. Ξέρουνε ότι είναι δύσκολο αλλά μέσα από τις συνεχείς προπονήσεις και τη σκληρή δουλεία κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Παπαγιαννάκη Γιάννη, πιστεύουν να τα καταφέρουν. 

Τέλος, προσκαλούν  κι άλλα παιδιά της πόλης μας να έρθουν να γίνουν παίκτες αυτής της ομάδας, να γνωρίσουν τη μαγεία της υδατοσφαίρισης και να ζήσουν κι αυτά τη χαρά του αθλητισμού γενικότερα. Το άθλημα της υδατοσφαίρισης δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στην πόλη μας, αλλά βήμα βήμα τέτοιου "μεγάλου βεληνεκούς" επιτυχίες και διακρίσεις θα κάνουν το άθλημα δημοφιλές και θα φέρουν τα παιδιά του νομού μας κοντά σε αυτό το εντυπωσιακό άθλημα της πισίνας.

"Εδώ και περίπου τρία χρόνια μια σημαντική προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΣΗ". Με αυτά τα λόγια περιγράφει την παρούσα κατάσταση στο συγκεκριμένο τμήμα ο πρόεδρος του συλλόγου Καλφόπουλος Γιάννης. 

Ο ίδιος μιλώντας για το τμήμα του πόλο αναφέρει ότι "οργανώνεται από την αρχή σε σωστές και στέρεες βάσεις, φιλοδοξώντας να γίνει μια από τις πλέον ελκυστικές και αξιόπιστες επιλογές για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικά με τον υγρό στίβο".

Η προσπάθεια αυτή αρχίζει να αποδίδει καρπούς! Αναφερόμενος στις συνθήκες προπόνησης και λειτουργίας του τμήματος ο πρόεδρος του ΝΑΣΗ υπογραμμίζει "τα παιδιά προπονούνται σε πολύ καλές συνθήκες από έμπειρους και ικανότατους προπονητές, πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο που έχει στόχο πέρα από την ισόρροπη αθλητική, σωματική και κοινωνική τους ανάπτυξη, την ανάδειξη και προώθηση νέων ταλέντων στις ομάδες εφήβων και ανδρών του συλλόγου".

Συνεχίζοντας ο κ Καλφόπουλος αφήνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. "Σιγά σιγά το όραμα της διοίκησης του ΝΑΣΗ για το τμήμα πόλο γίνεται πραγματικότητα. Στον ΝΑΣΗ πιστεύουμε ότι δουλεύοντας με τα μικρά παιδιά, τα δικά μας παιδιά, και μαθαίνοντας τους τα μυστικά του αθλήματος σωστά από την αρχή, είναι ο μόνος δρόμος που έχει το πόλο στην Β. Ελλάδα για να "ανθίσει "και να αποκτήσει δυναμική.

Αυτά τα παιδιά είναι η δύναμη μας, τα αυριανά μέλη των ανδρικών ομάδων, οι αυριανοί πρωταθλητές. Προσπαθούμε να τους προσφέρουμε κάθε μέσο και κάθε δυνατότητα για να μπορούν, να μαθαίνουν, να παίζουν, να χαίρονται και να διακρίνονται με υγιείς και σωστές διαδικασίες μέσα από μια προοπτική που ο ΝΑΣΗ μπορεί να τους προσφέρει."

Τα αποτελέσματα του Ν.Α.Σ.Η. και η βαθμολογία του Ομίλου έχει ως εξής:

Πανσερραϊκος - Ν.Α.Σ. Ημαθίας:4 - 14
Ν.Α.Σ. Ημαθίας - Κοζάνη: 15 – 3
Ν.Α.Σ. Ημαθίας –ΝΕ Λάρισας: 20 - 2
Ν.Α.Σ. Ημαθίας – Πύρρος Ιωαννίνων: 18– 5
Ν.Α.Σ. Ημαθίας –ΝΟ Λάρισας: 7 - 15

Μαζί με την ομάδα μας πέρασε στην επόμενη φάση η ΝΟ Λάρισας και η ομάδα της Κοζάνης. Το Δ.Σ., ο πρόεδρος του Συλλόγου και ο έφορος της ομάδας εύχονται στους αθλητές και στον προπονητή τους καλή συνέχεια στην Β΄Φάση. 

Ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Αρχηγό της αποστολής κ. Νικολόπουλο Κώστα για την προσφορά του σε αυτή την πρόκριση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο