Βέροια: Διέρρηξαν ΙΧ Δημοτικού Συμβούλου (φώτο)

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο γνωστός Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, Γιώργος Κάκαρης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του InVeria.gr

Τα ξημερώματα της Τρίτης (3/3/2015), λίγο μετά τις 4 π.μ.,  τρία νεαρά άτομα, ηλικίας 30, 24 και 18 ετών (οι δύο πρώτοι άντρες και η δεύτερη γυναίκα), προκάλεσαν φθορές και άρπαξαν αντικείμενα από το αυτοκίνητό του.

Δύο από τους δράστες, ο 24χρονος (σεσημασμένος και γνώριμος της Αστυνομίας) και η 18χρονη, εισήλθαν στην πιλοτή της πολυκατοικίας που διαμένει ο Γιώργος Κάκαρης, ενώ ο 30χρονος έμεινε στο δρόμο, για να φυλάει τσίλιες. 

Ο 24χρονος λύγισε τις λαμαρίνες του ΙΧ και κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, ενώ η 18χρονη παρακολουθούσε άπραγη τον συνεργό της, ενώ παράλληλα κοιτούσε μήπως εμφανιστεί κάποιος.

Από το ΙΧ του θύματος της διάρρηξης, οι αδίστακτοι δράστες έκλεψαν μία συσκευή GPS και ένα πορτοφόλι, με μικρό χρηματικό ποσό, ενώ από τον χώρο ξήλωσαν μία κάμερα.
Λίγες ώρες μετά, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ενώ λίγη ώρα μετά, εντοπίστηκε και ο τσιλιαδόρος, ο οποίος συνελήφθη επίσης.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ΙΧ του Γιώργου Κάκαρη πέφτει "θύμα", καθώς μερικές εβδομάδες νωρίτερα, άγνωστος (που τελικά εντοπίστηκε) είχε προκαλέσει φθορές στο χρώμα του οχήματος.
Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο