Αγώνας παλαίμαχων και εν ενεργεία του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας

ΔΤ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 11/4/2015 ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην τωρινή ομάδα και την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, αφού και όμορφο θέαμα πρόσφεραν στους θεατές και ο στόχος του αγώνα στέφτηκε με επιτυχία. 

Η εμπειρία μπορεί να κέρδισε της εντυπώσεις (δέχτηκαν προτάσεις να ξαναφορέσουν την φανέλα του Μέγα ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Λ,ΣΙΔΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Φ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ ΜΠ., ΤΥΠΟΣ Θ ΛΥΜΟΥΣΗΣ ΑΝ ΡΑΛΛΗΣ Κ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Β.), αλλά οι νέοι την νίκη! Γα την ιστορία έληξε 7-2 υπέρ των νέων, αλλά λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια. Το πιο σημαντικό ήταν ότι το φιλανθρωπικό αυτό γεγονός στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη στο κάλεσμα. 

Οι διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο γήπεδο μαζικά 31 στον αριθμό το διαιτητικό τρίο (Παρασίου, Παπαδάκης, Παζαρτσικλης), που όχι μόνο έπαιξαν αφιλοκερδές αλλά και συνέβαλαν στον κουμπαρά αγάπης) την Ε.Π.Σ.Η, τον Δήμο Βέροιας, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κιο Παπαγιάννη Γιαννη την Δημοτική Σύμβουλο Κια Παπαδινα Πετρούλα τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κιο Γερουκη Νικο, όλους όσους έδωσαν το παρόν, τους χωριανούς και φίλους που έδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους σε θέματα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΚΆΛΟ ΠΆΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΆ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο