Εγκαινιάστηκε το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο Βέροιας - Παρών και ο Υπουργός Υγείας (βίντεο - φώτο)

Με την παρουσία του Υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (26/4/2015), τα εγκαίνια του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Βέροιας, που έγινε με δωρεά της Μαρίας Σάκκα - Μπέλα, στη μνήμη του συζύγου της, Παντελή Σάκκα και της μοναχοκόρης της, Αγαθής.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Ημαθίας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι αρχές του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γιώργος Κύρκος και άλλοι επιτελείς του φορέα, διοικητές και στελέχη άλλων νοσοκομείων και φυσικά, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Βέροιας, Αναστασία Μπούρτζου, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου και πολίτες.

Η δωρήτρια, Μαρίας Σάκκα, δεν μπόρεσε να παραστεί στην τελετή των εγκαινίων, ωστόσο έστειλε επιστολή, η οποία αναγνώστηκε δημοσίως, αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν στη σημαντική δωρεά αυτή.

Μετά τους χαιρετισμούς και την ομιλία του Υπουργού, κόπηκε η κορδέλα στην είσοδο του εργαστηρίου από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας, το Μητροπολίτη, τον διοικητή της 3ης Υ.Πε., την διοικήτρια του Νοσοκομείου και τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, Γιάννη Βογιατζή, υπεύθυνο του Εργαστηρίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή:



Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο