Ακούστε και... δείτε σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή "InVeria στα... fm"

Με μικρή καθυστέρηση ως προς τον χρόνο έναρξης, λόγω της συνέντευξης Τύπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Δήμου Βέροιας, για την ενημέρωση των αρχαιολογικών έργων στην Ημαθία και τον μελλοντικό προγραμματισμό, η εκπομπή "InVeria στα... fm" και αυτό το Σάββατο (25/4) θα είναι στον αέρα του ράδιο AVENA 97.7 fm.

Το "φρέσκο" ρεπορτάζ για τα αρχαιολογικά έργα και το μέλλον τους, οι εξελίξεις στη γέφυρα Κούσιου, η ολοκλήρωση της β' φάσης της κυκλοφοριακής μελέτης Βέροιας, η λειτουργία ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στη Βέροια, ο σάλος με την βούληση της κυβέρνησης να βάλει "χέρι" στα αποθεματικά των ΟΤΑ και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς και η ατζέντα των εκδηλώσεων στην Ημαθία, θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν στην εκπομπή.

Επίσης, όλη η αθλητική επικαιρότητα σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, από τον αθλητικογράφο του InVeria.gr, Κώστα Κάππα.

Επιμέλεια - Παρουσίαση: Νίκος Βουδούρης
Σχολιασμός: Ιωάννα Δουκίδου
Ήχος - Μουσική: Κώστας Χασιούρας

Σάββατο 25 Απριλίου 2015, εκτάκτως λίγο μετά τις 11.30 έως τη 1 το μεσημέρι, μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του AVENA 97.7 fm και μέσα από τις σελίδες avena.gr και inveria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο