Απαλλάχθηκε από τα... βάρη του παρελθόντος η ΠΑΕ Βέροια - Μένει κανονικά στην Super League

Αθωωτική για την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ όσον αφορά τις κατηγορίες περί χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους του αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2013.

Η "Βασίλισσα" πλέον παραμένει και με τη... βούλα στην μεγάλη κατηγορία και θα αγωνιστεί σ' αυτήν (για πρώτη φορά στην ιστορία της) για 4η συνεχόμενη σεζόν, κάτι που υποδέχθηκαν με μεγάλη ανακούφιση και οι φίλαθλοι της ομάδας!

Επίσης, απαλλάχτηκαν και οι Γιώργος Λαναρής, Γιώργος Αρβανιτίδης, που θυμίζουμε ότι τους έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και περιοριστικοί όροι, αντίστοιχα από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ο πρόεδρός της Θόδωρος Καρυπίδης, μαζί με το νομικό επιτελείο, έκαναν πολύ σωστές και προσεκτικές κινήσεις από την πρώτη στιγμή και με εμπεριστατωμένα στοιχεία κατάφεραν τελικά να πείσουν ότι όντως δεν υπήρξε κάτι το επιλήψιμο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι απόφαση.

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει  την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών".

* Δικαίωμα έφεσης έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος. Αν δεν ασκήσει έφεση, ο Λεβαδειακός υποβιβάζεται οριστικά στην Football League.

** Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Πηγή: kerkidasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο