Αναγνώστης: Ας δούμε τα στατιστικά

Αγαπητό inveria.gr,

Παρακολουθώ τις αναρτήσεις σας και αισθάνομαι πολύ τυχερός που αναρτάτε επιστολές αναγνωστών σας με το δημοκρατικό αίσθημα που σας διακρίνει. Θα ήθελα βοηθήσω λίγο τον φίλο ΧΠ με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ περί γεννήσεων και θανάτων τον "καιρό του μνημονίου" δηλ από το 2009 και μετά.

Αν κάνετε τα μαθηματικά θα βρείτε πως οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις, οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 30 %+ μετά την μεταπολίτευση, τότε που όλοι "είχαμε καριέρα και όνειρα" και μας ένοιαζαν τα καγιέν και τα ρολέξ. Οι θάνατοι αυξήθηκαν επίσης. Το παρακάτω λινκ είναι το .pdf που τα αναφέρει.

Επίσης έγινε μια έρευνα για τα "αγέννητα παιδιά της Ελλάδας". Αυτά δηλαδή τα μωρά που θα γεννιόνταν αν οι γονείς τους είχαν να τα θρέψουν. Το νούμερο είναι τρομακτικό και αγγίζει τις 80.000 ! Η πόλη δηλαδή της Βέροιας και μερικά κεφαλοχώρια της ! Αλλά κανείς δεν το αναφέρει αυτό γιατί "δεν γεννήθηκαν ποτέ" αυτά. Άσχετα αν οι γεννήσεις αυτές θα μπορούσαν να "στήσουν" μία ολόκληρη πόλη! Και οι μή γεννήσεις της ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

Ελπίζω να βοήθησα με το στατιστικό, γιατί ο φίλος ΧΠ υποστήριξε πως 5 γενιές νέων θα χαθούν από το ΟΧΙ. Πόσες όμως γενιές έχουν χαθεί από το "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ";

Με Εκτίμηση προς όλους 
Θανάσης Ζανιδάκης.

ΥΓ: Συνδεσμος: http://www.tovima.gr/files/1/2014/plithelstat.pdf

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ο αρχεκακος οφις , ο Αλεμανος.30/6/15, 10:50 μ.μ.

    ελα και συ τωρα .... χανεις τα λογια σου .. εβραιος ειναι ο ανθρωπος !!
    ξερεις ..απο αυτους εχει πολλους η Βεροια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο