Αναγνώστης: ΟΧΙ σημαίνει την καταστροφή τουλάχιστον 5 γενεών νέων

Αγαπητό InVeria, 

Βλέπω ότι στην Βέροια δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι πρόκειται να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή, εξήγησέ τους ότι το ΟΧΙ είναι καταστροφή και δεν αφορά το αν θέλουμε Βασιλεία ή Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 

Το ΟΧΙ σημαίνει την καταστροφή τουλάχιστον 5 γενεών νέων και την Ελλάδα μας αγκαλιά με την Αλβανία και τα Σκόπια, που όπως πάει το πράγμα θα μπουν αυτοί και εμείς θα είμαστε απέξω.

Φιλικά, 
Χ. Π.

(Σημείωση InVeria.gr: Πάντα δίνουμε βήμα στους αναγνώστες μας, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο, θα φιλοξενούμε κάθε κείμενο που μας αποστέλλεται, με μόνη επιφύλαξη τη μη ύπαρξη ύβρεων)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. αγαπητό inveria.gr Παρακολουθώ τις αναρτήσεις σας και αισθάνομαι πολύ τυχερός που αναρτάτε επιστολές αναγνωστών σας με το δημοκρατικό αίσθημα που σας διακρίνει. Θα ήθελα βοηθήσω λίγο τον φίλο ΧΠ με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ περί γεννήσεων και θανάτων τον "καιρό του μνημονίου" δηλ από το 2009 και μετά.
    Αν κάνετε τα μαθηματικά θα βρείτε πως οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις, οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 30 %+ οι θάνατοι αυξήθηκαν επίσης. το παρακάτω λινκ είναι το .pdf που τα αναφέρει.
    Επίησης έγινε μια έρευνα για τα "αγέννητα παιδία της Ελλάδας". Αυτά δηλαδή τα μωρά που θα γεννιόνταν αν οι γονείς τοπυς είχαν να τα θρέψουν. Το νούμερο είναι τρομακτικό και αγγίζει τις 80.000 ! Η πόλη δηλαδή της Βέροιας και μερικά κεφαλοχώρια της ! Αλλά κανείς δεν το αναφέρει αυτό γιατί "δεν γηεννήθηκαν ποτέ" αυτά. Ασχετα αν οι γεννήσεις αυτές θα μπορούσαν να "στήσουν" μία ολόκληρη πόλη! Και οι μή γεννήσεις της ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    Ελπ'ιζω να βοήθησα με το στατιστικό , γιατί ο φίλος ΧΠ υποστήριξε πως 5 γενιές νέων θα χαθούν από το ΟΧΙ. Πόσε όμως γενιές έχουν χαθεί από το "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ";
    Με Εκτίμηση προς όλους
    Θανάσης Ζανιδάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο