Δύο παραστάσεις με δεκάδες χορευτές από τη σχολή "Αρμονία της Κίνησης" στη Βέροια (3/7)

Με την ευκαιρία της 10ης επετείου της Σχολής Χορού «Αρμονία της Κίνησης», οι καθηγήτριες της Σχολής Αννέτα και Βάσια Λακασά (φώτο), χορογραφούν και παρουσιάζουν σε 2 διαφορετικές παραστάσεις το κλασσικό έργο «Paquita», το σύγχρονο έργο «Way Out», καθώς επίσης και χορογραφίες εμπνευσμένες από Musical / Broadway και Gospel. Τις 2 παραστάσεις φιλοξενεί ο Χώρος Τεχνών της Βέροιας, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015...

Η πρώτη παράσταση, το κλασσικό έργο «Paquita», θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της θα πραγματοποιηθεί και απονομή πτυχίων της Royal Academy of Dance.

Η δεύτερη παράσταση, το σύγχρονο έργο «Way Out», θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ θα πραγματοποιηθεί σε δυο μέρη. Πρόκειται για ένα έργο που προετοιμάζεται εδώ και ένα χρόνο, με θεατρικό στοιχείο και αφήγηση, είναι ολοκληρωμένο, με αρχή, μέση και τέλος, με σύγχρονο θέμα και πολιτική αλλά όχι κομματική χροιά, εμπνευσμένο και σκηνοθετημένο από τη Βάσια Λακασά, ενώ οι χορογραφίες, που θα παρουσιαστούν θα είναι με την υπογραφή και των δυο καθηγητριών.

- 1η παράσταση 6:00 μ.μ.
- 2η παράσταση 9:00 μ.μ.

Για το κοινό της Αλεξάνδρειας που θέλει να μεταβεί στο Χώρο Τεχνών της Βέροιας, θα υπάρχουν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από τη Σχολή Χορού και θα μεταφέρουν το κοινό στο χώρο του Θεάτρου στη Βέροια και θα επιστρέψουν μετά το τέλος της 2ης παράστασης (ύστερα από κράτηση θέσης: 6976473655)

*4:45 μ.μ. Συνάντηση στη Σχολή Χορού
*5:00 μ.μ. Αναχώρηση λεωφορείων

Πληροφορίες στη γραμματεία της Σχολής, επιλέξτε παραστάσεις, αγοράστε εισιτήρια, βρείτε καλύτερες θέσεις.

It's everything about dance, In one place!

Προπώληση εισιτηρίων: Σχολή χορού «Αρμονία της Κίνησης», Μακεδονομάχων 46

Πληροφορίες 2333022259 - 6976473655

Ένα δείγμα της δουλειάς των αδερφών Λακασά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο