Ημαθία: Προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και "ξάφρισε" 700 ευρώ

Τον υπάλληλο της ΔΕΗ προσποιήθηκε ένας 35χρονος, επισκεπτόμενος οικία 54χρονης με το πρόσχημα βλάβης, καταφέροντας να αποσπάσει, δια της μεθόδου της απασχόλησης, 700 ευρώ...

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, την Πέμπτη (25-06-2015) το πρωί ο παραπάνω άντρας, μετέβη στην οικία 54χρονης όπου προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και με το πρόσχημα υποτιθέμενης βλάβης στο ηλεκτρικό κύκλωμα, αφαίρεσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και διέφυγε με όχημα, που είχε σταθμεύσει πλησίον της οικίας.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε βραδινές ώρες της ίδιας μέρας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι, ο παραπάνω έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο