Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος συνεχάρη τον Θ. Θεοχαρόπουλο για την εκλογή του

Συγχαρητήρια από την πλειοψηφία των κομμάτων της Βουλής, καθώς και πολλών βουλευτών και σημαινόντων στελεχών κομμάτων και της κυβέρνησης, δέχθηκε ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Μέχρι στιγμής επικοινώνησαν μαζί του οι: Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, α αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά,  ο Γιάννης Μειμάρογλου εκ μέρους του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμίκος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης,   η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος, πλήθος βουλευτών μεταξύ των οποίων, ο Δημήτρης Βίτσας πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Σεβαστάκης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής με τη ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος,  οι βουλευτές με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, Γρηγόρης Ψαριανός, ο Γ.Γ. Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και πολλοί άλλοι.

Επίσης, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ.:

ΠΡΟΣ
Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ
Θανάση Θεοχαρόπουλο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ Θανάση,

Εκ μέρους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εκλογή σου και να σου ευχηθώ καλή θητεία και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων σου.
Η ισχυροποίηση της Δημοκρατίας έχει ανάγκη τα κόμματα ως βασικούς πυλώνες. Καλούμαστε όλοι να συμβάλουμε στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος, να διδαχθούμε από τη σύγχρονη ιστορία και να προχωρήσουμε με γνώμονα, ότι όλοι εκπροσωπούμε τα συμφέροντα του λαού που είναι και ο τελικός κριτής μας.

Με εκτίμηση,
Τάσος Κορωνάκης
Γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο