Το Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας - Παλατιτσίων ευχαριστεί

Ο Δ/ντης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8/Θ Δημοτικού Σχολείου Βεργίνας-Παλατιτσίων ευχαριστεί το Δήμο Βέροιας για την άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το τεχνικό τμήμα του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του σχολείου μας.

Να ευχαριστήσουμε ακόμη τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων Βεργίνας - Παλατιτσίων κ.κ. Εμαννουηλίδη Μανόλη και Κακαγιάννη Απόστολο αντίστοιχα για την άριστη συνεργασία μας.

Επίσης το Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας - Παλατιτσίων ευχαριστεί ιδιαίτερα, για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν τη φετινή σχολική χρονιά, τους παρακάτω συνεργάτες του:

Αβραμίδου Βιολέτα και Γρηγορίου Δημήτρη (χοροδιδάσκαλους Σχ. Αντωνιάδου), Κοτανίδου Ευγενία (δασκάλα χορού Αντωνειάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών), Αμπατζόγλου Κων/να και Τσαβδαρίδου Δέσποινα (εικαστικούς), Γραμματικόπουλο Ανδρέα, Κοντονή Μαρία, Ανδρεάδη Πόπη και Παταπούλου Αποστολία (προπονητές της ομάδας χιονοδρομίας των Special Olympics), Καγκελίδου Νόπη και το εκπ/κό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας, Δαμιανίδη Αλέκο (γυμναστή, προπονητή αντισφαίρισης), Τσιαλτζούδη Γιώργο και Τσιαλτζούδη Δημήτρη (προπονητή και παίκτη επιτραπέζιας αντισφαίρισης), Καραϊωσήφ Αλέξανδρο (γυμναστή /διαιτητή) καθώς και τον Οικονομίδη Δαμιανό (αγιογράφο). 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια