Δεν έχει "κόλλημα" με τη μονοδρόμηση της Μητροπόλεως ο Δήμαρχος Βέροιας

Σε αντίθεση με ό,τι κάποιοι νομίζουν, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιζίδης δεν έχει κανένα είδους "κόλλημα" ή εμμονή με τη μονοδρόμηση της οδού Μητροπόλεως και άλλων οδών της Βέροιας, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές του InVeria.gr.

Ο κ. Βοργιαζίδης αποφάσισε να συνεχίσει την υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης (που είχε ξεκινήσει επί Χ. Ουσουλτζόγλου), ώστε να εξαχθούν τα επιστημονικά της συμπεράσματα και στη συνέχεια, θα εξετάσει μαζί με την δημοτική του ομάδα, αλλά και με φορείς και πολίτες, το κατά πόσον θα είναι χρήσιμη για την πόλη η εφαρμογή της.

Αυτό σημαίνει πως "δεν πρέπει να βιάζονται όσοι σπεύδουν να κατηγορήσουν τον Δήμαρχο για βεβιασμένες κινήσεις ή υλοποίηση ενός σχεδίου που δεν είχε αναφέρει προεκλογικά", όπως είπε στο InVeria.gr άνθρωπος που γνωρίζει τiς προθέσεις του κ. Βοργιαζίδη.

Άλλωστε, όπως παλαιότερα είχε δηλώσει στο InVeria.gr, "αν δεν υπάρξει πρώτα λύση στο θέμα της στάθμευσης, δεν πρόκειται να εφαρμοστεί καμία αλλαγή, έστω και δοκιμαστικά, καθώς θα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο