Εκδήλωση υπέρ του ΝΑΙ από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας με ομιλήτρια τη Μ. Σπυράκη

Πολιτική εκδήλωση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας το απόγευμα της Τετάρτης (1/7), στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον, στη Βέροια, με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σάββας Ακριτίδης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Πέτρος Ανδρεανίδης, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι πολιτευτές της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, Κώστας Γιοβανόπουλος και Απόστολος Εμμανουηλίδης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Ημαθίας  και ευρωβουλευτής Δημήτριος Βλαχόπουλος. 
"Σε 6 μήνες κατάφεραν να καταστρέψουν το κύρος της χώρας, που με κόπο ετών κατάφεραν να χτίσουν οι πολίτες. 
Στο δημοψήφισμα, το ερώτημα που μεταφράζουν όλοι οι εταίροι δεν είναι αυτό που τυπώθηκε. Είναι το θέμα ευρώ ή όχι. Ιστορικά κατάφεραν να κάνουν την Ελλάδα Ζάμπια, χθες την κάνανε Σουδάν, Ζιμπάμπουε και Γουινέα. Μόνο που αυτές οι χώρες χρωστούσαν πολύ λιγότερα. 
Λέμε ΝΑΙ στη σταθερότητα, στο σταθερό περιβάλλον, στη χρηματοδότηση της χώρας και στην πληρωμή μισθών και συντάξεων", είπε - μεταξύ άλλων - στην τοποθέτησή της η Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στο κομματικό ακροατήριο της αίθουσας.

Πληροφορίες - φώτο: veriotis.gr - Κ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο