Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βέροια για την θερινή πανήγυρη του Αγ. Αντωνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Βέροια, την παραμονή (31/7) και ανήμερα της εορτής του Αγίου Αντωνίου του Νέου (1/8), σύμφωνα με απόφαση του Αν. Διευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας, Αστ/κου Υπ/ντη Μιχαήλ Τσιριλάκη.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση αναφέρεται: 

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή της ιεράς πανηγύρεως του Αγ. Αντωνίου στην πόλη της Βέροιας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

α) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, στην πάροδο Αγ. Αντωνίου έως την οδό Κεντρικής και στην πλατεία Αγ. Αντωνίου από 22:00 ́ ώρα της 30/07/2015 έως την 24:00 ́ ώρα της 01/08/2015

β) Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τη διάρκεια της υποδοχής του Τιμίου Σταυρού και της Λιτανείας στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, στην οδό Μαλακούση, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής, στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς, στην οδό Εληάς, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, στην οδό Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Εληάς έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου και στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, από ώρες 19:00 ́ έως 22:30 ́ της Παρασκευής 31/07/2015

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο