Ενημέρωση για νέες ταυτότητες αποστράτων και εκδρομή στη Β. Ήπειρο από την ΕΑΑΣ Ημαθίας

Φέρεται σε γνώση των μελών της ΕΑΑΣ, ότι:

Όλα τα παλαιού τύπου Δελτία Ταυτότητας Αποστράτου Αξιωματικού – Μέλους της ΕΑΑΣ, θα ισχύουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015. 

Από της 1ης Ιανουαρίου 2016, οι κάτοχοι παλαιών Δελτίων δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν πλέον σε καμία περίπτωση, ούτε για είσοδο και χρήση των Στρατιωτικών Καταστημάτων και Μονάδων (πχ ΚΑΑΥ, Πρατήρια, Λέσχες κλπ).

Λόγω τεχνικού προβλήματος, αναστέλλεται μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου 2015 η έκδοση Δελτίων Εισόδου Μελών Οικογενειών σε Στρατιωτικά Καταστήματα. Τα ήδη εκδοθέντα, ισχύουν. 

Τα Δελτία Ταυτότητας και Δελτία Εισόδου που έχουν λήξει, πρέπει ΕΓΚΑΙΡΑ να αντικατασταθούν με μέριμνα των ενδιαφερομένων.

Οι συνδρομές των Προαιρετικών Μελών, πρέπει να ανανεωθούν στο Παράρτημα  εγγραφής των παραπάνω μελών, απ’ όπου θα εκδοθούν και τα νέα Δελτία Ταυτότητας.

Λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, επεβλήθησαν ειδικές οδηγίες χρήσης της Θερινής ΛΑΦ Βεροίας. Για λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα Γραφεία του Παραρτήματος. Η εμφάνιση και συμπεριφορά όλων στη Λέσχη, πρέπει να συνάδει με τους κανόνες ενός Στρατιωτικού Καταστήματος. Τα προαιρετικά μέλη της ΛΑΦΒ (μέλη της ΕΑΑΣ) γίνονται μέλη της ΛΑΦΒ, εφόσον το επιθυμούν, καταβάλλοντας τη σχετική (μηνιαία) εισφορά.

Το ΤΣ του Παραρτήματος, σχεδιάζει διήμερο προσκύνημα στο θρυλικό Ύψωμα 731 και στο Ελληνικό Στρατιωτικό  Νεκροταφείο στους Βουλιαράτες στη Βόρειο Ήπειρο, με διανυκτέρευση στο Αργυρόκαστρο, κατά την εθνική επέτειο του ΟΧΙ (27 & 28 Οκτ 2015). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία μας. 

Για το ΤΣ/ ΕΑΑΣ Ημαθίας,
Ο Πρόεδρος, Αντιστράτηγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας
Ο Γραμματέας, Αντισυνταγματάρχης εα Ιωάν. Πανταζής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο