Η ετήσια συνέλευση των “Μαρτύρων του Ιεχωβά” στη Θεσσαλονίκη

Από την τοπική οργάνωση Βέροιας της θρησκευτικής ομάδας “Μάρτυρες του Ιεχωβά”, εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση: Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σύντομα θα διεξαγάγουν την ετήσια περιφερειακή συνέλευσή[-εις] τους στο συγκρότημα Αιθουσών στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να παρευρεθούν. Το θέμα του φετινού προγράμματος είναι «Να Μιμείστε τον Ιησού!»

Ο Βεργιώτης  Γ. Νικόλαος, ένας εκπρόσωπος τύπου της συνέλευσης, δηλώνει: «Ο Ιησούς, ο ιδρυτής της Χριστιανοσύνης, θεωρείται ευρέως ένας από τους σημαντικότερους και με τη μεγαλύτερη επιρροή ανθρώπους που έζησαν ποτέ. Μια βασική πεποίθηση που έχουν ως Χριστιανοί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι το ότι ο τρόπος με τον οποίο έζησε ο Ιησούς αποτελεί υπόδειγμα για να το ακολουθούμε. Η συνέλευση «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα εξετάσει τη ζωή του Ιησού, όπως περιγράφεται στην Αγία Γραφή, και θα τονίσει πώς μπορούν όλοι—ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, τον τρόπο  ζωής ή τη θρησκεία τους—να ωφεληθούν με πρακτικούς τρόπους από το παράδειγμα και τις διδασκαλίες του. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος θα είναι η βασική ομιλία την Παρασκευή το πρωί, με τίτλο: « Σε Αυτόν Είναι Αποκρυμμένοι Όλοι οι Θησαυροί της Σοφίας».

Αρχίζοντας από αυτό το σαββατοκύριακο, και στη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα προσκαλέσουν προσωπικά όλους τους κατοίκους της Κεντροδυτικής Μακεδονίας   (νομοί Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας, Καστοριάς) να παρευρεθούν στη συνέλευση. Στην περιοχή μας υπάρχουν  δεκαεπτά εκκλησίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, και όλες θα βοηθήσουν στη διανομή τυπωμένων προσκλήσεων για τη συνέλευση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά υποστηρίζονται εξολοκλήρου από προαιρετικές συνεισφορές.

Η πρώτη από τις εννέα  τριήμερες συνελεύσεις που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2015, στις 9:20 π.μ.. Υπολογίζεται ότι δύο χιλιάδες άτομα θα έρθουν στο συγκρότημα Αιθουσών στην Σταυρούπολη για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που είναι βασισμένο στην Αγία Γραφή. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ελλάδα και την Κύπρο οργανώνουν είκοσι δύο τέτοιες  συνελεύσεις—σε δώδεκα περίπου γλώσσες—σε επτά πόλεις. Παγκόσμια, υπάρχουν πάνω από 8.000.000 Μάρτυρες σε περισσότερες από 115.000 εκκλησίες.

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

Άρθρο: «Να Μιμείστε τον Ιησού! Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2015»:

Βίντεο: Μια Γεύση από τις Διεθνείς Συνελεύσεις:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο