Πως αντιδρούν οι Βεροιώτες για τη συμφωνία Τσίπρα στο facebook

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις των χρηστών των Βεροιωτών χρηστών του facebook σχετικά με τη συμφωνία που έκανε η Κυβέρνηση το πρωί της Δευτέρας, μετά από 17 ώρες συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής.

Πιο... ηχηρές είναι οι παρεμβάσεις όσων δεν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, ενώ άλλοι εμφανίζονται συγκαταβατικοί, θεωρώντας πως το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε...

Θέση για το θέμα πήρε και ο Βεροιώτης πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως "η τελική συμφωνία είναι επώδυνη και δύσκολη, για να υλοποιηθεί απαιτεί αποφασιστικότητα και μεταρρυθμιστική διάθεση, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλα λάθη και καθυστερήσεις". 

Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αντικατοπτρίζουν την γενικότερη αντίδραση του κόσμου, ο οποίος έχει μεν διχογνωμία, αλλά όχι (προς το παρόν τουλάχιστον) διχόνοια για το θέμα.

Πάντως, η φαντασία έχει επιστρατευθεί και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, άλλα με πιο σοβαρή διάθεση και άλλα με τελείως σκωπτική (δείτε μερικά):

"Τελευταία απαίτηση από τη γερμανική πλευρά είναι να φοράμε πέδιλο με κάλτσα" (Γ.Κ)

"Επιβεβαιώνεται ο κανόνας. Το τρίτο είναι πάντα μακρύτερο. Ακόμη και στα μνημόνια" (Κ.Π.)

"Να δεις που στο τέλος θα δώσουμε εμείς πολεμικές αποζημιώσεις στους Γερμανούς!!" (Π.Κ.)

"Λογικά, όταν ήταν πρόεδρος του 15μελούς ο Τσίπρας, κατήργησε τα διαλείμματα, ζήταγε διαγωνίσματα και ακύρωσε την 5ήμερη" (Ι.Δ.)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο