Συνέντευξη Τύπου για τις 7ημερες εκδηλώσεις στην Πατρίδα Ημαθίας (βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (14/7) ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς", Αντώνης Καγκελίδης και ο εφημέριος της Πατρίδας, π. Διονύσιος Συρόπουλος, στα γραφεία του συλλόγου.

Στη συνέντευξη ήταν παρόντες και δύο "φίλοι" του Συλλόγου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης και ο δημοσιογράφος από την Κρατική Τηλεόραση, Διονύσης Μποτώνης, οι οποίοι βρέθηκαν στο σύλλογο την ώρα εκείνη, για να εκφράσουν τα συγχαρητήρια και τη στήριξή τους στο Σύλλογο.

Ο Αντώνης Καγκελίδης αναφέρθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα από τις 20 έως τις 26 Ιουλίου 2015 στο γήπεδο της Πατρίδας (βλέπε αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω, αλλά και στο βίντεο), εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή των εκδηλώσεων, χωρίς την οποία, όπως είπε, οι εκδηλώσεις δεν θα είχαν τόση επιτυχία και μαζική συμμετοχή του κόσμου. 

Ο π. Διονύσιος Συρόπουλος αναφέρθηκε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Ναό της προστάτιδας της Πατρίδας, Αγίας Παρασκευής, ανακοινώνοντας πως στις 20 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει υποδοχή των λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, από την ομώνυμη Μονή στη Μυτιλήνη. Επίσης, αναφέρθηκε στις ακολουθίες που θα γίνουν την παραμονή και ανήμερα της εορτής της Αγίας (25 και 26 Ιουλίου), όπου θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός και Πανηγυρική Θ. Λειτουργία, αντίστοιχα (δείτε το πρόγραμμα της έλευσης και παραμονής των λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης).

Ο Διονύσης Μποτώνης, συνεχάρη τον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συλλόγου για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις, έδωσε συγχαρητήρια στους συναδέλφους του δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ για την προβολή των εκδηλώσεων, ενώ δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει προβολή των εκδηλώσεων και σε κεντρικό επίπεδο.

Τέλος, ο Κώστας Καλαϊτζίδης τόνισε τη σημαντικότητα του έργου που επιτελείται από το Σύλλογο και εξέφρασε την ευχή και άλλοι σύλλογοι να μιμηθούν την δράση του συλλόγου της Πατρίδας στην σπουδαιότητα, αλλά και την πληθωρικότητα των εκδηλώσεων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη Τύπου:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο