Ζωντανή μετάδοση των εκδηλώσεων στην Πατρίδα Βέροιας μέσω του InVeria.gr

Ξεκινούν σήμερα στην Πατρίδα Ημαθίας οι 7ημερες εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής, με τους Ματθαίο Τσαχουρίδη (Λύρα, Τραγούδι) και Κώστα Θεοδοσιάδη (Τραγούδι) και το InVeria.gr, σε συνεργασία με τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ημαθίας θα προβάλλει ζωντανά το πρόγραμμα.

Τη ζωντανή μετάδοση μπορείτε να δείτε μέσω του ειδικού παραθύρου στην αρχική σελίδα του InVeria.gr (δεξιά πλευρική στήλη) και θα ξεκινήσει γύρω στις 9.30 το βράδυ...

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την κοινή σύσκεψη που έγινε με τους διαχειριστές τοπικών sites της Ημαθίας, θα καταβληθεί προσπάθεια να προβληθούν ζωντανά όλες οι εκδηλώσεις. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στο Μιχάλη Μελιόπουλο από το laikoyra.gr, που έχει αναλάβει την τεχνική διεργασία για την διακίνηση του ζωντανού οπτικοακουστικού που και εμείς θα σας παρουσιάσουμε.

Όσον αφορά την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης, στο γήπεδο Πατρίδας, η τιμή είναι 5 ευρώ και με το δελτίο εισόδου μπορείτε να πάρετε 3 κρεατικά (αντί 2 που ήταν πέρσι), ενώ η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο