Αυτοκίνητο - μυστήριο κάηκε ολοσχερώς στο δρόμο Μέσης - Κουλούρας

Φλεγόμενο εντοπίστηκε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο τύπου τζιπ στην ευρύτερη αγροτική περιοχή μεταξύ Κουλούρας και Μέσης, λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου (8/8). 

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μέσα σε χωράφι δίπλα στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Μέσης και Κουλούρας και ήταν σχεδόν αθέατο. 

Έγινε αντιληπτό από την λάμψη της φωτιάς και από την έντονη μυρουδιά. Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και στο σημείο κατέφθασαν δυο πυροσβεστικά οχήματα τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο το οποίο όμως ήδη είχε καταστραφεί ολοσχερώς. 

Στο σημείο έφτασε και αστυνομία και στη συνέχεια το Τμήμα Ασφάλειας και Σήμανσης καθώς το φλεγόμενο και κατεστραμμένο αυτοκίνητο αποτελεί ερωτηματικό.

Στο σημείο δεν βρέθηκε κανένας είτε οδηγός είτε κάποιος άλλος που να έχει σχέση με το όχημα, το οποίο δεν φέρει και πινακίδες κυκλοφορίας.

Εικάζεται ότι είναι κλεμμένο και με αυτό τον τρόπο επιχείρησαν να το εξαφανίσουν. Πρόκειται για ένα τζιπ μάρκας Τσερόκι, μαύρου χρώματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και έχει εμπλακεί και το Τμήμα Ασφαλείας για να διαπιστωθεί η ακριβής ταυτότητα του αυτοκινήτου.

Πηγή: verianet.gr
Φώτο αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο