Ειδήσεις Αλλιώς: Από δωράκια μέχρι... κουίζ!

♦ Δωράκι αξίας 600.000 ευρώ χάρισε η κυβέρνηση στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 21 Αυγούστου 2015, με την απόδειξη να δημοσιεύεται στη «Διαύγεια», για να το εμπεδώσουμε καλά πως θα πληρωθεί από το γνωστό υποζύγιο, δηλαδή εμάς. 

Το δωράκι αυτό είναι μια μικρή ένδειξη καλής εκλογικής θέλησης, έναντι για το β εξάμηνο. Ποιος θυμάται τώρα πως το Ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε 59.596.908,20 ευρώ την τετραετία 2010-2013; Σας το λέω εγώ: κανείς. Με τέτοιο δωράκι, σιγά μην κάτσω σπίτι με τον παίδαρο, στο Μέγαρο αδερφές μου, στο Μέγαρο.

♦ Χαράς ευαγγέλια για τους συνταξιούχους που στήθηκαν στις ουρές των τραπεζών για να πάρουν την σύνταξη τους και την είδαν μειωμένη από 2% έως 6%. Kinder έκπληξη: τα περήφανα γηρατειά θα δουν κι άλλη μείωση στους επόμενους μήνες, αναδρομικά μάλιστα. Αλλά η καλή μας η κυβέρνηση, θα μοιράσει λέει την παρακράτηση σε ισόποσες δόσεις για να μην μπερδευτούν τα καημένα τα γεροντάκια στο λογαριασμό, καθώς θα μετράν τα κέρματα.

♦ Καταγγέλλουν οι γιατροί του ΕΣΥ την άριστη λειτουργία των Κέντρων Υγείας στην Κέρκυρα. Υπάρχει μάλιστα τέτοια πληθώρα υλικών, ώστε οι ασθενείς αγοράζουν ρεφενέ μέχρι και το χαρτί για τη συνταγογράφηση. Σήμερα θα κεράσεις ΕΣΥ πχ το χαρτί, αύριο πλερώνω εγώ, ντόμπρες κουβέντες. Όσον αφορά τώρα τα τραύματα, παγκόσμια ιατρική πρωτοτυπία αποτελεί το γεγονός πως η επίδεση των τραυμάτων γίνεται με χαρτοταινίες του εμπορίου.

♦ Κουίζ για δυνατούς λύτες: πόσα άτομα χρειάζονται για να ελέγχουν αν λειτουργεί σωστά ένα φωτοτυπικό; 1;2;3;4;5; Μπράβο, χάσατε. Η διευθύντρια του ΙΚΑ Ορεστιάδας, έγγραφο της οποίας δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2015 στη «Διαύγεια», έκρινε πως για να δουλέψει σωστά ένα φωτοτυπικό, χρειάζονται 6 άνθρωποι. Ο πρώτος να σηκώνει το καπάκι, ο δεύτερος να βάζει το χαρτί, ο τρίτος να πατάει το κουμπί και οι υπόλοιποι 3 να παρακολουθούν το θέαμα.

Επιμέλεια Στήλης: Αργυρούλα Παρασχοπούλου 
© Με την επιφύλαξη παντός... χιουμοριστικού και άλλου νόμιμου δικαιώματος!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο