Ειδήσεις Αλλιώς: Σχέδια της κυβέρνησης για ποδηλατικές περιπολίες αστυνομικών

Παγκόσμια πρωτοτυπία της πρώτης φοράς Αριστεράς θα αποτελεί η ποδηλατάδα των αστυνομικών, αρχής γενομένης από Ρόδο, Κέρκυρα και Ναύπλιο.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο Γιάννης Πανούσης, γνωστός και ως ο προστάτης των μπάτσων,  ανακοίνωσε ότι μελετά μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες, με απώτερο σκοπό την συμφιλίωση της αστυνομίας με την κοινωνία.

Μην παραξενευτείτε λοιπόν, αν εκεί που περπατάτε στα στενά της Κέρκυρας, δείτε να περνούν από μπροστά σας αστυνομικοί, κάνοντας ορθοπεταλιές.

Πως όμως προέκυψε αυτή η ιδέα; 

Ψάχνοντας το βιογραφικό του Γ. Πανούση (http://giannispanousis.gr/ politics/biography/), διαβάζω τα εξής: Είναι επηρεασμένος από τις ιδέες του ΚΚΕ, αλλά κάποιες συγκυρίες λειτούργησαν και βρέθηκε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και πάει στην ΔΗΜΑΡ, για να φύγει κι από την ΔΗΜΑΡ και να καταλήξει στην ζεστή αγκαλιά του Σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα. 

Το πιο γρήγορο και ασφαλές μεταφορικό μέσον για να περνά από το ένα κόμμα στο άλλο, ήταν το ποδήλατο, εξ ου και προέκυψε η φαεινή ιδέα της ποδηλατάδας.

Προς το παρόν η ιδέα αυτή κρατείται καλά φυλαγμένη ωσάν 7σφράγιστο μυστικό, προκειμένου να μην διαρρεύσει σε κέντρα του εξωτερικού και την αντιγράψουν, γιατί αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανέβουν οι τιμές των ποδηλάτων.

Ήδη ο Πανούσης, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ποδηλατούπολη, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές στην αγορά των ποδηλάτων. Μετά από απαίτηση των αστυνομικών υπαλλήλων, θα τοποθετηθεί και καλαθάκι στα ποδήλατα για να βάζουν το κράνος, τα γκλομπς και το παγουρίνο.

Επιμέλεια Στήλης: Αργυρούλα Παρασχοπούλου 

© Με την επιφύλαξη παντός... χιουμοριστικού και άλλου νόμιμου δικαιώματος...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο