Εξανεμίζονται οι ΑΝ.ΕΛ. στην Ημαθία;

Γράψαμε παλαιότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ που φυλλορροεί (χωρίς να σημαίνει αυτόματα ότι τα... πεσμένα φύλλα πηγαίνουν στην ΛΑ.Ε.), ωστόσο το άλλο σκέλος του πρώην Κυβερνητικού ντουέτου, οι ΑΝ.ΕΛ., του Πάνου Καμμένου, στην Ημαθία μοιάζουν να... εξανεμίζονται! 

Ήδη, είναι σε γνώση του ρεπορτάζ του InVeria.gr ότι πολλά από τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. έχουν αποστασιοποιηθεί, ενώ και κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές δηλώνουν (κάποιοι και με δημόσιες ανακοινώσεις), πως δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές.

Όπως φαίνεται, οι ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας, έπειτα από την παραίτηση του Κώστα Γιοβανόπουλο, που είχε εκλεγεί με τη σημαία τους το 2012, αλλά στη συνέχεια τους την... έκανε, ήρθε η ώρα να ζήσουν άλλη μία δύσκολη στιγμή, αυτή τη φορά ίσως και μοιραία, για το μέλλον τους. 

Βέβαια, δεν χρειάζεται σοβαρές ιστορικές γνώσεις για να προβλέψει κάποιος την πορεία τους. Θυμηθείτε το ΛΑ.Ο.Σ. του Γ. Καρατζαφέρη και τη ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη... Μετά την κυβερνητική συνεργασία, στις αμέσως επόμενες εκλογές, τέθηκαν εκτός βουλής...

Μένει να δούμε αν η Ιστορία επαναληφθεί για τρίτη φορά, μέσα σε λίγα χρόνια...

Και, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, στην φωτογραφία του λογοτύπου των ΑΝ.ΕΛ, φαίνεται πως το... πουλάκι, ήδη ξεκίνησε να φεύγει!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο