Εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Κ. Λαπαβίτσας αν...

Με πάνω από 13.000 σταυρούς προτίμησης κέρδισε την πρωτιά, ως γνωστόν, ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, σε περίπτωση επαναπροκήρυξης εκλογών, δεν θα είναι στη λίστα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ...

Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του ίδιου του βουλευτή, ο οποίος πρόσφατα ξεκαθάρισε πως, αν τελικά ψηφιστεί το 3ο Μνημόνιο, δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να είναι το όνομά του στη λίστα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία (δεν θα υπάρχει σταυρός προτίμησης, αλλά λίστα ονομάτων που θα εκλέγονται οι υποψήφιοι σύμφωνα με τη σειρά, αν γίνουν εκλογές πριν το καλοκαίρι του 2016).

Επιπλέον, τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του Ιανουαρίου έχει διαφοροποιηθεί από τις κυβερνητικές επιλογές, οπότε από τους 6 υποψηφίους, πιθανόν μετράμε μείον δύο (σίγουρα μείον έναν) υποψηφίους.

Σχετικά με το... πολιτικό μέλλον του πρώτου σε ψήφους βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία και τη συμμετοχή του ή μη σε άλλο πολιτικό σχηματισμό, είναι ακόμη νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη. 

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Λαπαβίτσας με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα είναι πολύ κοντά και θεωρούμε πιθανότατο το ενδεχόμενο να συνεχίζουν και στο μέλλον μαζί (πολιτικά).

Όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν έως τις 18 Αυγούστου, οπότε και αναμένεται να έρθει η τελική συμφωνία - μνημόνιο προς ψήφιση...

Κοντός ψαλμός. και μάλιστα... Αριστερός!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο