Έως 10 Σεπτεμβρίου οι εργασίες στην Εγνατία Οδό (Νησέλι - Κλειδί)

Μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσουν οι εργασίες στην Εγνατία Οδό, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μεταξύ των κόμβων Νησελίου και Κλειδίου, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Α.Δ. Ημαθίας.

Η αρχική απόφαση προέβλεπε αποκλεισμό του ρεύματος κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από τις 9 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου, ωστόσο, ένα μηνά μετά την παρέλευση της αρχικής διορίας, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση 2 μηνών (ο ένας ήδη έχει παρέλθει), δηλαδή, έως και τον Σεπτέμβριο. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν: 

Τον πλήρη αποκλεισμό του νοτίου κλάδου κυκλοφορίας (προς Θεσσαλονίκη) της Εγνατίας Οδού, με αντίστοιχη αμφιδρόμηση του βορείου κλάδου (προς Κοζάνη), επί συνολικά τρία (03) χιλιόμετρα, εκτρέποντας την κυκλοφορία των οχημάτων από τις Διατάξεις Εκτροπής Κυκλοφορίας (ΔΕΚ) που υφίστανται στις χ/θ 280+300 και 283+300.

Επιπλέον της ανωτέρω σήμανσης, θα εφαρμοστεί και δυναμική σήμανση μέσω των ηλεκτρικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, των πινακίδων καθορισμού λωρίδας κυκλοφορίας των σηράγγων, καθώς και αναλαμπόντων φανών. Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετηθεί και θα απομακρυνθεί από τον ανάδοχο του έργου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, με μέριμνα της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται, καθ ́όλη τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, να συντηρεί και να επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται από τον βόρειο κλάδο της Εγνατίας Οδού.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις συνημμένες εγκεκριμένες μελέτες από τον ανάδοχο του Έργου, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, με μέριμνα της Εγνατίας Οδού Α.Ε..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο