"Ευλάβεια": Το ελληνικό splatter - ταινία τρόμου που... δεν αντέχεις να δεις! (βίντεο)

Μπορεί τα θρίλερ να είναι ένα είδος γνώριμο στους περισσότερους φίλους των ταινιών και όχι μόνο, ωστόσο πόσοι έχετε ακούσει το είδος splatter; Και ακόμη περισσότερο, πόσοι μπορείτε να το... αντέξετε;

Τα splatter, όπως μάθαμε ψάχνοντας στο διαδίκτυο, είναι "φιλμ με εκτεταμένη βία και λεπτομερή απεικόνισή της. Ουσιαστικά επικεντρώνονται στην ανάδειξη της καταστροφής του ανθρώπινου σώματος μέσα από σφαγές και άλλες πράξεις βίας. Οι απαρχές του splatter εντοπίζονται στο παλιό γαλλικό θέατρο Grand Guignol του Παρισιού (1897-1962) του οποίου οι παραστάσεις περιλάμβαναν αιματηρές σκηνές, ρεαλιστική απεικόνιση φόνων και εικόνες ακραίου τρόμου"(http://www.horrormovies.gr/glossario/). 

Ένα τέτοιο είδος, λοιπόν, κινηματογραφικής ταινίας μας κοινοποίησε ο Δημήτρης Βαβάτσης, σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών αυτού του είδους. Πρόκειται για μία ελληνική παραγωγή (σημειωτέον ότι στην Ελλάδα το είδος δεν ευδοκιμεί, οπότε είναι από τις ελάχιστες ελληνικές παραγωγές). είναι ταινία μικρού μήκους, διάρκειας 15 λεπτών και βρίσκεται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Ο τίτλος της "Ευλάβεια".

Στην περιγραφή της ταινίας, οι συντελεστές γράφουν: "Ένας δικαστικός και ένας ιερέας παίζουν ένα σαδιστικό παιχνίδι με θύμα έναν ζωντανό άνθρωπο. Ένα μακάβριο παιχνίδι σφαγής και τρόμου ξεκινά..."

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία παρακάτω, ωστόσο προτείνουμε για θέαση μόνο από ενήλικα άτομα, λόγω των ρεαλιστικών σκηνών βίας που περιέχονται σε αυτήν:Περισσότερα για τους συντελεστές της ταινίας και τους ηθοποιούς,σ την περιγραφή του βίντεο (https://www.youtube.com/watch?v=sfnnVNcLj24)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο